Autolaina

Kilpailuta autolaina maksutta

Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Valitse itsellesi sopivin laina


Hae halvin autolaina Vertaillaan.com kautta

Mietitkö uuden auton hankintaa tai nykyisen autolainasi vaihtamista halvempaan? Oli tarpeesi kumpi vain, niin me Vertaillaan.com voimme auttaa!

Autolaina vertailumme kautta löydät helposti ja nopeasti sinulle parhaiten sopivan autolainan. Etsit sitten lainaa aivan uuden tai käytetyn auton hankintaan niin molemmat onnistuvat näppärästi kauttamme. Voit vertailla autolainoja aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Eli läydät varmasti juuri sinun autollesi sopivan lainan.

Kauttamme voit kilpailuttaa yli 25 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella. Valitse vain sinulle parhaiten sopiva lainanvälittäjä ja siirry lainahakemukseen.

Miksi vertailla autolaina Vertaillaan.com kautta

Hyvä kysymys, mutta meillä on onneksi siihen myös monta hyvää vastausta. Voisit tosiaan hakea autolainaa suoraan omasta pankistasi tai autoliikkeen kautta, mutta helpoiten voit vertailla eri lainantarjoajien lainatarjouksia verkossa meidän kauttamme.

Tässä muutamia hyviä syitä miksi autolaina vertailu kannattaa meidän kauttamme:

1. Yhdellä hakemuksella saat eri lainatarjoajien tarjoukset minuuteissa

Autolainan kilpailuttaminen eri lainantarjoajien kesken on yksin tehtynä haastavaa ja paljon aikaa vievää. Meidän avulla voit hakea yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa jopa 25 eri lainantarjoajan tarjouksen juuri sinun autolainaksi. Näin raskain osuus lainojen vertailussa on tehty puolestasi hetkessä ja voit keskittyä vain valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tarjouksen. Muistathan vielä, että autolainan vertailu on sinulle ilmaista etkä sitoudu vielä mihinkään tehdessäsi hakemuksen. Eli sinun kannattaa tehdä kilpailutus vaikka et lopulta valitsisikaan mitään sinulle tarjotuista lainoista.

2. Et tarvitse autolainaasi vakuutta tai takausta

Yleensä pankista tai autoliikkeestä autolainaa hakiessa tarvitset lainaasi vakuuden tai ainakin takaajan. Vertaillaan.com kautta hakiessa et tarvitse autolainaasi kumpaakaan. Tämä helpottaa ja nopeuttaa suuresti sekä auton ostoa ja myöhemmin sen myyntiä.

3. Voit määritellä lainan kuukausierän sinulle sopivaksi

Kun haet autolainan avullamme voit määritellä laina-ajan 1-15 vuoden väliltä riippuen lainamäärästäsi. Näin voit sovittaa lainan takaisinmaksun kuukausierät juuri sinun talouteesi sopiviksi. Mitä lyhyempi laina-aika on niin sitä enemmän säästät lainakuluissa, mutta lainan kuukausierä kannattaa aina mitoittaa niin ettei se rasita talouttasi liikaa. Löydät varmasti kauttamme juuri sinulle sopivan kuukausierän.

4. Autolainaa vertailemalla säästät rahaa

Kilpailuttamalla autolainasi kymmenien lainanantajien välillä varmistat, että löydät varmasti halvimman lainan kaikkien vaihtoehtojen joukosta. Halvimman ja kalleimman lainan kokonaiskuluissa voi olla satojen tai jopa tuhansien eurojen ero riippuen tarvitsemastasi lainamäärästä. Eli mitä kalliimpaa autoa olet hankkimassa niin sitä tärkeämpää autolainan vertailu on sinulle.

Kuka voi hakea autolainaa Vertaillaan.com kautta

Lainanantajilla on jokaisella omat kriteerit kenelle he lainaa myöntävät. Lainanantajat tekevät lopullisen lainapäätöksen lainahakijan hakemuksen perusteella heidän omaan arvioonsa pohjautuen. Vaikka kriteerit vaihtelevat eri luotonmyöntäjien välillä niin seuraavat kriteerit hakijan tulee lähtökohtaisesti aina täyttää autolainaa hakiessa:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset eläke- tai ansiotulot
  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miten haen autolainaa

Jos täytät yllä mainitut lainan hakemiseen vaadittavat kriteerit niin siirry itse lainahakemuksen tekoon. Tämä onnistuu helposti. Valitse sivultamme vain sinulle parhaiten sopiva lainanvälittäjä ja siirryt täyttämään lainahakemusta heidän sivuilleen.

  1. Täytä lainahakemus
  2. Muutamassa minuutissa vastaanotat päätökset lainanantajilta myöntävätkö he sinulle lainaa ja minkälaisilla ehdoilla

Tämän jälkeen voit rauhassa vertailla eri tarjouksia ja päättää mikä sopisi sinulle parhaiten. Muistathan, että autolainan kilpailuttaminen on sinulle ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Vasta kun valitset tarjouksen ja allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla on lainasopimus syntynyt.

Kilpailuta autolainasi jo tänään ja löydä sinulle edullisin vaihtoehto Vertaillaan.com avulla!