Kulutusluotto

Kilpailuta kulutusluotot jopa 60 000€ asti

Hakemus on maksuton

Löydä halvin kulutusluotto sinulle


Kulutusluotto - arjessa apunasi

Vertaa luottoja jopa 70.000€ asti - täysin ilmaiseksi!

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton luotto etkä tarvitse siihen myöskään erillistä takaajaa. Se tunnetaan myös nimillä käyttöluotto tai kulutuslaina. Kulutusluoton lainamäärä voi olla 500 eurosta jopa 70.000 euroon asti.

Mihin tarkoituksiin kulutusluottoja otetaan?

Kulutusluotolla usein rahoitetaan jokin suurempi hankinta. Yleisiä käyttökohteita ovat erilaiset kodin hankinnat kuten uusi pesukone rikkoutuneen tilalle tai uudet auton renkaat. Usein kulutusluottoa käytetään myös remontteihin tai perheen yhteisiin lomamatkoihin. Luoton käyttötarkoitus voi olla periaatteessa mikä tahansa, koska kulutusluoton käyttötarkoitusta ei ole erikseen rajoitettu.

Miten pitkä takaisinmaksuaika luotoissa on?

Käyttöluottojen takaisinmaksuajat riippuvat luoton suuruudesta. Takaisinmaksuaika kannattaa aina sovittaa yhteen omaan tilanteeseen, jotta luoton kuukausierä ei rasittaisi omaa taloutta liiaksi. Vertaillaan.com kautta voit hakea luottoa 1-20 vuoden laina-ajalla ja näin ollen voit sovittaa kuukausierän juuri sinulle sopivaksi.

Minkälaiset kulut kulutusluotossa on?

Lainan korko riippuu lainamäärästä, tuotteesta ja hakijasta. Vertaillaan.com lainavertailusta voit hakea kulutusluottoa alkaen vain 4,99% todellisella vuosikorolla. Lainaan voi liittyä myös muita kuluja koron lisäksi, mutta luoton kulut ovat säännelty uuden korkokaton mukaan. Uusi laki rajoittaa kulutusluotoista maksettavaa nimelliskorkoa ja muita luoton kuluja.

Miten uusi korkokatto vaikuttaa kulutusluottoihin?

Tulet todennännäköisesti hyötymään tästä, koska tiukempi korkokatto lisää kilpailua eri toimijoiden välillä ja näin kuluttaja saattaa saada lainaa aiempaa edullisemmin.

Uuden lainojen korkokaton myötä, joka tuli voimaan syyskuun 1. päivä 2019, luoton nimelliskorko saa olla enintään 20 % vuodessa.

Vertaillaan.com kautta voit hakea kulutusluottoa useilta pankeilta

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit valita näin juuri sinulle sopivan käyttöluoton määrän sopivalla takaisinmaksuajalla.

Miksi sinun kannattaa vertailla kulutusluottoja Vertaillaan.com kautta?

Olemme tehneet kulutusluottojen vertailun helpoksi ja läpinäkyväksi. Vertailemalle kulutusluottojen tarjouksia voit säästää huomattavia summia.

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle parhaiten sovivan tarjouksen. Ja mikä parasta, palvelumme on sinulle aina maksutonta.