Lehtitarjoukset

Löydä parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

Lehtitarjous suosikkilehteesi helposti

Tarjoushinnalla säästät huomattavia summia


Löydä lehtitarjous suosikkilehteesi

Vertaillaan.com lehtitarjoukset haun avulla löydät helposti juuri sinun suosikkilehteesi tämänhetkisen tarjouksen. Unohda siis lehtien normaalit korkeammat listahinnat tai puhelinmyyjien soittojen odottelu tarjouksien toivossa. Nappaa lehtesi heti tarjoushinnalla suoraan sivustoltamme!

Mikä on lehtitarjous

Lehtitarjous on alennushinta kustantajan lehden normaalihinnasta. Kustantajilla on yleensä kokoajan menossa erilaisia alennuskampanjoita lehtiinsä. Näin saat lehden, jonka olisit tilaamassa muutenkin entistäkin edullisemmin. On siis turha tilata lehteä normaalilla listahinnalla, kun saat saman lehden tarjoushinnalla Vertaillaan.com kautta!

Mitä ovat tilaajalahjat

Useissa lehdissä saat tilauksesi yhteydessä myös jonkinlaisen tilaajalahjan lehtitilauksesi mukana. Lahjan arvo voi vaihdella muutamista kympeistä aina huomattavan arvokkaisiin tuotteisiin riippuen tilattavasta lehdestä. Löydät hakumme kautta kätevästi, jos lehtitilauksesi sisältää tilaajalahjan. Vinkkinä, vaikka sinulla ei olisi käyttöä juuri kyseiselle tilaajalahjalle voivat ne olla hyviä lahjoja lähimmäisillesi!

Miten tilaan lehden Vertaillaan.com kautta

Olemme tehneet lehden tilaamisen sinulle helpoksi. Toimi näin:

  1. Valitse sinua kiinnostava lehti Vertaillaan.com lehtitarjouksien joukosta
  2. Paina Tilaa tästä - painiketta ja siirryt lehden tilaussivulle
  3. Syötä tarvittavat tiedot ja tilaa lehti
  4. Pääset nauttimaan uudesta lehdestäsi ja mahdollisesta tilaajalahjastasi!

Helppoa, eikö? Ja tähän kaikkeen sinulta menee vain pari minuuttia. Näin helposti pääset nauttimaan suosikkilehdestäsi edullisella tarjoushinnalla.

Nautinnollisia lukuhetkiä!