Pikalaina

Lainaa yllättäviin menoihin

Kilpailuta pikalaina vain muutamassa minuutissa

Löydä edullisin ja säästä kuluissa


Pikalaina - arjen yllättäviin menoihin

Arki voi aina silloin tällöin yllättää ja vastaan tuleekin odottamattomia suurempia menoeriä. Aina näihin ei ole pystynyt varautumaan ennalta säästämällä ja silloin pikalainan hakeminen tulee ajankohtaiseksi. Pikalaina on nimensä mukaisesti nopeasti haettavissa netin kautta ja rahat saat tilillesi jopa saman päivän aikana! Voit hakea kauttamme pikalainaa 100 eurosta aina 70 000 euroon asti.

Mihin tarkoitukseen pikalaina sopii

Pikalaina on tarkoitettu yllättäviin ja akuutteihin lainatarpeisiin. Joskus meille kaikille tulee tilanne vastaan kun rahaa tarvitaan heti, mutta säästöjä ei ole puskurina. Tällöin vaihtoehtona on pikalainan hakeminen. Yleisiä yllättäviä lainantarpeita ovat esimerkiksi:

  • Astianpesukoneen rikkoutuminen
  • Pyykinpesukoneen rikkoutuminen
  • Auton korjaus tai huolto
  • Uuden puhelimen hankinta rikkoutuneen tilalle

Pikalainan käyttökohdetta ei ole ennalta erikseen rajoitettu ja lainan hakemisen syyt ovatkin kaikille yksilöllisiä ja voivat olla hyvinkin vaihtelevia. Turha siis miettiä enempää voitko hakea pikalainaa juuri sinun tilanteeseesi, koska todennäköisesti kyllä voit!

Miten nopeasti saan lainan tililleni

Pikalainan saat tilillesi hyvin nopeasti. Voit saada sen tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen tekemisestä. Tarkka aikataulu tosin riippuu mihin aikaan ja milloin teet hakemuksen.

Miksi pikalaina kannattaa kilpailuttaa

Lähtökohtaisesti lainat kannattaa aina kilpailuttaa eikä tämä ole poikkeus siihen sääntöön. Lainojen kokonaiskuluissa halvimman ja kalliimman lainan välillä voi olla satojen tai tuhansien eurojen ero riippuen lainamäärästä. Kilpailuttamalla lainasi varmistat, että löydät halvimman ja sinulle parhaiten sopivan lainan kymmenien eri vaihtoehtojen joukosta.

Kuinka paljon voin hakea ja millaisella laina-ajalla

Kauttamme voit hakea pikalainaa alkaen 100 eurosta aina 70 000 euroon asti, riippuen valitsemastasi lainanvälittäjästä. Laina-ajat ovat 1-15 vuoden välillä ja riippuu lainamäärästä ja millaisella aikataululla haluat itse lainaa maksaa takaisin. Takaisinmaksun kuukausierä kannattaa aina sovittaa yhteen talouteesi sopivaksi, jottei se rasita sitä liikaa ja rahaa jää myös muuhun elämiseen.

Kuka voi hakea pikalainaa Vertaillaan.com kautta

Kenelle lainanantajat myöntävät lainaa, vaihtelevat eri yritysten välillä. Seuraavat kohdat hakijan tulee kuitenkin yleisesti aina täyttää lainaa hakiessaan riippumatta lainanantajasta:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset eläke- tai ansiotulot
  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miten haen pikainaa Vertaillaan.com kautta

Hakeminen kauttamme on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Valitse vain sinulle sopiva lainanvälittäjä sivuiltamme ja siirry lainahakemuksen täyttämiseen. Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja ensimmäiset lainatarjoukset voit vastaanottaa jo minuutissa hakemuksesta!

Kun löydät sinulle parhaan lainatarjouksen niin allekirjoitettuasi lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi voit saada rahat jo saman päivän aikana tilillesi!

Hae pikalainaa Vertaillaan.com kautta nopeasti ja turvallisesti jo tänään!