PUHELINLIITTYMÄ

Vertaile puhelinliittymät helposti ja nopeasti

Löydä sinulle sopivin liittymä ja säästä

 

 

Puhelinliittymä tarjoukset

Vertaillaan.com on koonnut sinulle valmiiksi tämän hetken parhaat puhelinliittymä tarjoukset.

Löydä edullisin ja sinun käyttöösi parhaiten sopiva liittymä helposti. Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Löydä alta suosikkisi Moi mobiilin, Telian, DNA ja Elisa Saunalahti liittymistä.

PUHELINLIITTYMÄT VERTAILU

Kilpailuta puhelinliittymät ja voit säästää vuodessa jopa satoja euroja! Olemme tehneet sen sinulle myös mahdollisimman helpoksi ja koonneet sinulle valmiiksi teleoperaattoreiden tämän hetken parhaat mobiili tarjoukset! Vertaile ja löydä paras ja edullisin liittymä juuri sinulle.

Vertailussa mukana: Moi mobiili, Telia liittymät, DNA liittymät sekä Elisa Saunalahti liittymät.


Näin löydät edullisen ja sinulle sopivimman puhelinliittymän

Vertaillaan.com puhelinliittymä vertailun avulla löydät helposti omaan käyttöösi parhaiten sopivan puhelinliittymän. Vertailu on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja voitkin etsiä liittymä tarjouksia juuri sinulle tärkeillä ominaisuuksilla. Löydät varmasti sinulle sopivimman liittymän oli vaatimuksesi liittymältä sitten mitä vain. Sinun tulee vain tietää ennalta hieman millaisia ominaisuuksia tarvitset liittymältäsi. Tässä sinulle avuksi hieman tietoja liittymän ominaisuuksista, joita sinun kannattaa miettiä oman käyttösi kannalta ennen puhelinliittymän valintaa.

Puheaika tarpeesi kuukaudessa

Jos tarvitset liittymältäsi paljon puheaikaa kuukaudessa, kannattaa sinun rajata Vertaillaan.com liittymähaku näyttämään jopa +1500 min/kk sisältävät puhelinliittymät. Operaattoreilla on myös monia rajoittamattomia puheaika liittymiä ja nämä voisivatkin sopia hyvin juuri sinulle, jos tarvitset liittymältäsi paljon puheaikaa. Jos et soita paljon puhelimellasi kannattaa sinun rajata haku tarvitsemallesi puheajalle.

Datan käyttö kuukaudessa

Voit rajata Vertaillaan.com liittymähakua näyttämään sinulle sopivia liittymiä siihen kuuluvalla datan määrällä kuukaudessa. Kuinka paljon dataa liittymä tulisi sisältää on hyvin käyttäjäkohtaista ja se riippuukin siitä kuinka paljon ja miten käytät nettiä puhelimellasi. Jos käytät puhelimesi nettiä kun katsot paljon videoita YouTubessa tai urheilua ja elokuvia suoratoistopalveluista kuten Viaplay tai Netflix niin tarvitset liittymääsi suurempaa data määrää.  Tällöin sinun kannattaa rajata hausta mahdollisimman suuri datan määrä. Operaattorit tarjoavat myös rajoittamattomia datapaketti liittymiä ja nämä voisivatkin olla sinulle sopiva vaihtoehto ja voit nauttia viihteestä puhelimellasi ilman turhaa huolta datan käyttökatoista. Toisaalta, jos käytät puhelimellasi nettiä satunnaisesti vain sähköpostiesi tai lehtien lukemiseen voit huoletta valita pienemmän data paketin.

Puhelimen käyttö ulkomailla

Jos matkustat paljon Euroopassa töiden takia tai lomamatkoilla, on sinun tärkeää tarkistaa veloittaako operaattori ulkomaan verkkovierailuista lisämaksuja. Monissa liittymissä lisämaksuja ei peritä lainkaan kohtuullisen käytön osalta ja joissakin liittymissä tietty määrä ulkomaan dataa sisältyy jo valmiiksi kuukausihintaan. Muistathan tarkistaa tämän asian ennen liittymän valintaa, jos käytät liittymääsi paljon ulkomailla.

Liittymäsopimuksen kesto

Liittymäsopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

  • Määräaikainen sopimus: sopimus on voimassa tietyn ennalta sovitun ajan, yleensä määräaikaiset sopimukset ovat yhden tai kahden vuoden pituisia. Määräaikaista sopimusta ei voi yleensä irtisanoa ennen kuin sopimusaika on umpeutunut tai sinulta veloitetaan ainakin jokin maksu, jos siirryt toiselle operaattorille. Kun määräaikainen sopimusaika umpeutuu, jatkuu sopimus yleensä toistaiseksi voimassaolevana, jollei muuta ole sovittu. Määräaikainen liittymä on valintasi, jos haluat sitoutua operaattorin tarjoukseen pidemmäksi ajaksi, etkä halua kilpailuttaa liittymääsi usein.
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus: sopimus on voimassa siihen asti kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa olevan liittymäsopimuksen siirto on hyvin helppoa. Kun teet sopimuksen toiselle operaattorille niin sopimuksen teon jälkeen sinulta ei vaadita enää mitään toimenpiteitä, vaan operaattorit hoitavat liittymäsi siirron keskenään. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on valintasi, jos haluat kilpailuttaa liittymäsi useammin aina tietyin väliajoin.

Meiltä usein kysyttyä

Voinko tilata liittymän palvelunne kautta

Kyllä, kunhan olet täysi-ikäinen ja sinulla on toistaiseksi voimassa oleva liittymäsopimus.

Jos sinulla on tällä hetkellä määräaikainen sopimus, sinun tulee tarkistaa operaattoriltasi sopimuksen voimassaoloaika ja mahdolliset maksut, jotka sinulta veloitetaan siirrosta uudelle operaattorille.

Kuinka siirrän liittymäni toiselle operaattorille

Helposti, sinun tulee tehdä vain sopimus uuden operaattorin kanssa, eikä sinulta vaadita tämän jälkeen mitään toimenpiteitä. Operaattorit hoitavat liittymäsi siirron keskenään.

Muuttuuko minun puhelinnumero kun vaihdan operaattoria

Ei muutu. Voit pitää olemassa oleva puhelinnumerosi kun vaihdat liittymäsi toisille operaattorille.

Voinko peruuttaa netistä tilaamani liittymän

Kyllä voit, sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Jos haluat peruuttaa sopimuksen niin ota yhteyttä operaattoriin ja ilmoita heille peruutuksesta.

Mistä puhelinlasku koostuu

Puhelinlaskusi koostuu yleensä aina seuraavista peruslaskuriveistä, jotka käymme tässä alla läpi, oli liittymäsi millä tahansa operaattorilla. Laskurivien nimet voivat tosin vaihdella operaattorista riippuen, mutta perusperiaate pysyy aina samana.

Laskutusjakso: Laskutusjakso on yleensä aina kuukauden välein. Jossain tapauksissa jakso voi olla pidempi, jos laskutettava summa jää alle tietyn operaattorin minimilaskutussumman. Tällöin laskutettava summa siirtyy seuraavaan laskuun automaattisesti.

Kuukausimaksut: Liittymän ja lisäpalveluiden kuukausimaksuihin sisältyvät puhelut, viestit ja netin käyttö, eli:

  • Puhelut ja videopuhelut
  • Teksti- ja multimediaviestit
  • Datapaketit

Käyttömaksut: Käyttömaksut sisältää kaikki paketin kuukausimaksuun kuulumattomat palvelut ja ylimenevät puhelut, viestit ja datan käytön. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Palvelupuhelut, joka sisältää puhelut maksullisiin palvelunumeroihin esimerkiksi osallistumisen television kilpailuihin ja äänestyksiin puhelimitse.
  • Palvelutilaukset, joka sisältää kertamaksulliset palvelutilaukset eli esimerkiksi matkalipputilaukset, jos olet ostanut lipun tekstiviestillä tai jos osallistut television maksulliseen äänestykseen tekstiviestillä
  • Ylimääräisen datan käytöstä, jotka  veloitetaan sinulta laskultasi erikseen, jos sinulla ei ole paketin kuukausihintaan sisältyvää datapakettia tai, jos olet joutunut kyseisellä laskutuskaudella tilamaan lisä datapaketin.

Nappaa Euroopan reiluin liittymä - Moi mobiili

Tutustu nyt markkinoiden uutuuteen - Moi Mobiiliin!

Valitse joko Kuuden euron simmi, Rajattoman reilu tai Rajaton turbo! Puhelut ja viestit viestit aina 0,055€/kpl mutta kuitenkin enintään +8€/kk 6€ simmissä ja enintään 4€ rajattomissa paketeissa. Tästä ei tarjous parane!

Kaikki Moin simmit käyttävät huippunopeaa DNA:n 4G verkkoa.