SÄHKÖTARJOUS 3,99 € - PERUSMAKSU / KK

Suomen halvin sähkötarjous

Haussa halvin sähkötarjous? Hyvä, Vertaillaan.com on tehnyt sinulle äärimmäisen helpoksi löytää tämän hetken Suomen halvin sähkötarjous. Sivultamme löydät juuri nyt erittäin suositun sähkötarjous 3,99 tuotteen, joka yhdistää halvan sähkön ja lisäksi saat vielä huikean lisäedun. Suosittelemme tähän tarjoukseen tutustumista!

Vertaillaan.com viime vuoden sähkötarjous 2019 saavutti sivustollamme suuren kysynnän. Sähkötarjous 2019 kampanjamme suosituin tuote oli sähkötarjous 4,99. Suureksi iloksemme voimme tarjota tänä vuonna entistä halvempaa ja eduiltaan parempaa sähkösopimusta.

Kaikki halvimmat sähkötarjoukset löydät helposti ja nopeasti sivustoltamme. Tarkista kaikki reaaliaikaiset kampanjat halvin sähkötarjous sivultamme.

Lisää tietoa sähköstä löydät Sähkö sivustoltamme.

Solmi Kotimaan Energian sähkösopimus – saat 50 € lahjakortin Gigantin verkkokauppaan!

Tilaamalla Netto Diilin saat hyvän sähkösopimuksen lisäksi 50 €:n ostoedun kaupan päälle Giganttiin. Alennuskoodi Gigantin verkkokauppaan toimitetaan sähköpostitse 30 vrk:n jälkeen tilauksestasi. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Sähkösopimus on voimassa 24kk.

Perusmaksu: 3,99 €/kk

Sähköenergia: Pörssisähkön tuntihinta + sisäänostokulu 0,19 snt/kWh

Sähkötarjous 3,99 € perusmaksulla Kotimaan Energialta

Sähkölasku muodostuu sähköenergian osuudesta sekä perusmaksusta. Sähköenergian hinta on pörssisähkön tuntihinta + sisäänostokulu 0,19 snt/kWh. Pörssisähkön etuna on, että se on aina ajantasalla. Näin voit itse säästää kuluttamalla sähköä edullisimmilla tunneilla. Sähkösopimus on voimassa 24kk.

Tästä sähkötarjous ei enää parane. Toimi siis jo tänään ja nappaa etusi!