CapitalBox yrityslaina

Kuinka paljon CapitolBox yrityslainaa voi hakea

Lainat ovat suuruudeltaan 2 000 – 250 000 euroa. Laina-aika on yrityksen tarpeen mukaan jopa 24 kuukautta. Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia vaan henkilökohtainen takaus riittää. Lainapäätös perustuu yrityksen kassavirtaan.

Kenelle CapitalBox yrityslaina sopii

CapitalBox yrityslaina sopii niin pienille kuin keskisuurille yrityksille, joiden fyysinen osoite on Suomessa. Yritys voi olla jo vuosia toiminut, mutta myös uudemmat yritykset voivat hakea lainaa yrityksen kehittämiseen ja ylläpitoon.

CapitalBox tarjoaa yrityslainaa kaikille aloille. Laina sopii hyvin esimerkiksi:

  • Uusiin laitehankintoihin
  • Varaston kasvattamiseen
  • Uusien työntekijöiden palkkaamiseen
  • Yrityksen laajentamiseen

Näin haet CapitalBox yrityslainaa

Yrityslainan hakeminen on tehty hyvin vaivattomaksi. Saat lainapäätöksen suoraan minuuteissa toisin kuin hakiessa vanhanajan kivijalkapankeista. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa. Hakemuksen aloitussivu näyttää seuraavanlaiselta.

Lainahakemus etenee vaiheittain. Ensin sinun tulee kertoa hieman perustietoja itsestäsi ja yrityksestäsi. Ja määritellä kuinka paljon yrityksesi lainatarve.

Tämän jälkeen ja tutustut lainan ehtoihin CapitalBoxin lainaneuvojien kanssa ja saat tarjouksen.

Jos saat tarjouksen ja hyväksyt sen yrityslaina maksetaan tilillesi jopa yhdessä päivässä ja ensimmäinen takaisinmaksuerä on 30 päivän kuluttua.

Lainaerät laskutetaan aina kuukausimaksuina, joissa on kiinteät samansuuruiset erät.

CapitalBox yrityslainan vaatimukset

CapitalBox yrityslaina vaatimukset

Yllä näet yrityslainan kriteerit yritykselle. Voit hakea lainaa, jos yrityksen omistajuus, fyysinen osoite ja pankkitili ovat Suomessa. Lisäksi yrityksen tulee täyttää seuraavat ehdot.

Lainaehdot:

  • Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.
  • Vuosittainen liikevaihtosi on yli 25 000 euroa.
  • Yrityksen johto toimii Suomessa.

Yrityslainan korko

CapitalBox yrityslainan korko vaihtelee aina yrityksestä riippuen ja se on aina yrityskohtainen. Korko määräytyy yrityksen liikevaihdon, sen alan, luottoluokituksen ja yrityksen kassavirran perusteella.