Laina

Laina ilman vakuuksia jopa 60 000€ asti

Kilpailuta lainasi – yhdellä hakemuksella maksutta

Voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä


Lainaa - nopeasti ja helposti

Hae lainaa nyt Vertaillaan.com kautta ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon asti!

Lainan hakeminen avullamme on tehty sinulle helpoksi. Voit hakea ja kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa yli 25 eri lainanantajaa. Hakeminen on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään. Täyttämällä hakemuksen voit helposti tarkistaa millaisia lainatarjouksia sinä saat eri rahoituslaitoksilta ja vasta sitten päättää haluatko edetä niiden kanssa. Tämä kaikki vie sinulta vain muutaman minuutin ja voit säästää huomattavia summia rahaa. On tiedossa, että halvimman ja kalleimman lainan erot voivat olla satoja jopa tuhansia euroja riippuen lainamäärästä. Joten lainatarjouksen pyytäminen useasta eri paikasta kannattaa ja me olemme tehneet juuri tämän sinulle helpoksi.

Minkälaisia lainoja voi hakea

Koska tiedämme, että ihmisillä on hyvin erilaisia lainatarpeita, haluamme tarjota mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia lainatyyppejä. Voit hakea sivustomme kautta lainaa seuraavanlaisesti:

Pikalaina: soveltuu tilanteisiin kun tarvitset lainaa nopeasti hyvin akuuttiin lainatarpeeseen. Löydät lisätietoja täältä: Pikalaina

Kulutusluotto: vakuudeton luotto, joka tunnetaan myös nimillä käyttöluotto tai kulutuslaina. Kulutusluotolla rahoitetaan usein jokin suurempi hankinta. Löydät lisätietoja täältä: Kulutusluotto

Autolaina: soveltuu nimensä mukaisesti auton hankinnan rahoittamiseen. Löydät lisätietoja täältä: Autolaina

Yhdistelylaina: käytetään useiden pienempien ja kalliiden lainojen yhdistämiseen yhdeksi isommaksi ja halvemmaksi lainaksi. Näin lainojen hallitseminen helpottuu ja säästät kuluissa. Löydät lisätietoja täältä: Yhdistelylaina

Yrityslaina: on tarkoitettu yritysten lainatarpeeseen. Sopii kaikille yhtiömuodoille ja kaiken kokoisille yrityksille. Lisätietoja löydät: Yrityslaina

Lainavertailu: vertailun avulla kilpailutat nopeasti ja helposti sinulle halvimman ja parhaiten sopivan lainan. Lisätietoja löydät: Lainavertailu

Mihin tarkoitukseen voi lainaa käyttää

Kuten sanottu on jokaisella hakijalla aina omanlaisensa lainatarve eikä vakuudettomien lainojen käyttötarkoitusta ole näin ollen erikseen tiukasti ennalta rajoitettu. Luotot sopivatkin moniin hyvin erilaisiin tarpeisiin. Hyvin suosittuja käyttötarkoituksia ovat yleensä olleet esimerkiksi:

 • Asunnon  tai mökin remontti
 • Auton korjaaminen tai uuden auton hankinta
 • Veneen hankinta
 • Perheen yhteinen lomamatka
 • Häät
 • Kodin sisustaminen
 • Uuden tietokoneen tai puhelimen hankinta

Kuten näkyy, käyttötarkoituksia on laidasta laitaan ja kaikilla on omat syynsä ja tarpeensa lainan hakuun. Jos vielä mietit voitko omaan käyttötarkoitukseesi hakea lainaa, niin vastaus on luultavasti kyllä!

Kuinka paljon voi saada lainaa

Vertaillaan.com kautta voit hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti riippuen valitsemastasi lainanvälittäjästä.

Minkälainen on laina-aika

Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä riippuen lainanantajasta, lainanmäärästä ja siitä kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin. Laina-aika kannattaa aina sovittaa sellaiseksi, että takaisinmaksun kuukausierä on sinun talouteesi sopiva.

Kuka voi hakea lainaa

Jokaisella lainanantajalla on hieman erilaiset arviointikriteerinsä lainahakijoille ja rahoitusyhtiöt tekevätkin lainapäätöksensä aina asiakaskohtaisesti lainahakemuksen tietoihin perustuen. Perusvaatimuksena lainanhakijan tulisi kuitenkin täyttää aina seuraavat kriteerit:

 • Hakijan tulee olla yli 20 vuotias
 • Säännölliset eläke- tai ansiotulot
 • Riittävä maksukyky
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Jos täytät edelliset kriteerit kannattaa sinun ehdottomasti tehdä ilmainen lainahakemus valitsemallasi lainanvälittäjällä. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään ja näin voit vertailla lainatarjouksia turvallisesti.

Kuinka hakeminen tapahtuu

Lainan hakeminen Vertaillaan.com kautta on tehty hakijalle mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi, jotta sinulla olisi mahdollisimman vaivatonta arvioida eri rahoituslaitoksien lainatarjoukset. Näin haet lainaa:

 1. Valitse sinulle mieluisin lainanvälittäjä
 2. Täytä ilmainen lainahakemus
 3. Vastaanotot pankeilta ja luottolaitoksilta lainatarjoukset
 4. Valitse sinulle sopivin ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla
 5. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana

Näin helposti lainan hakeminen käytännössä tapahtuu. Ja muistathan, että lainatarjouksen hakeminen ei vielä velvoita sinua mitenkään. Lainasopimus syntyy vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja rahat on maksettu tilillesi.

Lainan hakeminen Vertaillaan.com avulla on helppoa, ilmaista ja turvallista.