MOBIILILAAJAKAISTA

Netti kotiin tai mukaan reissuun

Löydä itsellesi paras tarjous vertaamalla

 

Mobiililaajakaista tarjoukset

Hanki edullinen SIM-kortillinen mobiililaajakaista kotiin tai matkalle mukaan.

Etsit sitten nopeampaa, edullisempaa tai täysin uutta mobiililaajakaista liittymää, niin olet oikealla sivustolla. Me olemme koonneet sinulle valmiiksi eri operaattoreiden tämän hetken parhaat mobiililaajakaista tarjoukset.

Nappaa alta sinulle sopivin tarjous ja nauti nopeasta netistä missä vain!

Mobiililaajakaista vertailu

Vertaillaan.com helpon vertailun avulla löydät sinulle halvimman ja parhaan mobiililaajakaistan vain muutamassa minuutissa.

Kilpailuttamalla mobiilinetti liittymäsi voit säästä jopa satoja euroja vuodessa!

Vertaa Moi mobiili, Telia, DNA ja Elisa Saunalahti liittymät. 

Löydä sinulle sopivin mobiililaajakaista

Oli netin käyttötarpeesi mikä vain, sivustomme ohjeiden avulla pystyt tekemään eri liittymien vertailun helposti ja vaivattomasti. Vertaillaan.com avulla tulet varmasti löytämään sinulle sopivimman liittymän.

Mikä on mobiililaajakaista

Mobiililaajakaistalla saat netin nopeasti kotiin tai näppärästi reissulle mukaan SIM-kortin avulla. Se soveltuu käyttötarpeestasi riippuen niin tablettiin, läppäriin, televisioon, pelikonsoliin tai vaikkapa riistakameraan. Käyttömahdollisuuksia on siis rajattomasti.

Miten mobiililaajakaista toimii

Internet yhteyden liittäminen laitteeseesi on todella vaivatonta. Näin saat nettiyhteyden liitettyä helposti yleisimpiin laitteisiin.

Laitteessasi on SIM-korttipaikka valmiina:

  • Kiinnitä vain SIM-kortti laitteeseesi ja olet netissä

Laitteessasi ei ole SIM-korttipaikaa:

  • Liität laitteesi nettiin helposti mokkulan eli mobiiliyhteyden reitittimen avulla

Haluat jakaa mobiililaajakaistan usealle laitteelle:

  • WIFI-mokkulan avulla voit jakaa nettiyhteyden usealle eri laitteelle

Mobiililaajakaista vertailu

Vertailu eri puhelinoperaattoreiden liittymä vaihtoehtojen välillä on hyvin tärkeää, jotta löydät juuri sinulle sopivimman nettiliittymän. Kolme tärkeää asiaa on syytä ottaa huomioon, kun valitset sinulle oikeaa liittymää.

  • Hinta
  • Nopeus
  • Kuuluvuus

Hinta on tietysti hyvin oleellinen asia ja tulee ensimmäisenä mieleen, kun liittymää on valitsemassa. Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen siitä millaiseen käyttötarkoitukseen liittymää tarvitsee. Liittymän hinta kasvaa sitä mukaan mitä nopeamman liittymän valitsee. Halvimmat liittymävaihtoehdot ovat hyvin edullisia ja sopivat sinulle, jos tarvitset vain perusnettiä pieneen käyttöön yhdelle laitteelle.

Mobiililaajakaistojen nopeus vaihtelee hyvin suuresti, riippuen millaiseen käyttötarkoitukseen nettiä käytät. Voit valita alimmillaan nopeuden 0,2 Mbit/s ja siitä nousten aina 5G liittymiin, jossa huippunopeus on jopa 1000 Mbit/s. Nopeilla yhteyksillä voit jakaa netin myös muille laitteillesi ja nauttia huippunopeasta netistä vailla huolta netin jumittamisesta.

Operaattorin netin kuuluvuusalue kannattaa aina tarkistaa operaattorilta ennen tilausta. Eri operaattoreilla on hieman erilaiset kuuluvuusalueet internet yhteyksille ja sinun kannattaakin tarkistaa, että voit saada juuri haluamasi nopeuden kotiisi tai mökille.

Paras mobiililaajakaista

Paras liittymä on aina käyttäjäkohtaista eikä tähän kysymykseen ole olemassa näin ollen myöskään yksiselitteistä vastausta. Jokaisella on hyvin erilaiset netin käyttötarkoitukset ja tämä myös määrittelee jokaiselle parhaan liittymän. Satunnaiselle internetin käyttäjälle, joka tarvitsee nettiyhteyttä esimerkiksi uutissivujen lukemiseen tai sosiaalisen median päivittämiseen riittää hyvin alhaisempikin netin nopeus. Näin ollen hänelle paras liittymä olisi jokin hitaampi nopeus ja hintakin olisi samalla alhaisempi.

Jos taas katsot paljon elokuvia suoratoistopalveluista kuten Netlix, kuuntelet musiikkia Spotifysta tai haluat jakaa mobiililaajakaistan myös muille kotisi laitteille, tarvitset tähän kaikkeen huomattavasti nopeampaa nettiliittymää. Suomessa on onneksi hyvin nopeat mobiililaajakaista yhteydet ja tämä kaikki onnistuu vallan mainiosti myös sen kautta. Nopeimmat mobiililaajakaistat ovat nykyään jo uuden sukupolven 5G liittymiä, joissa maksiminopeus voi olla jopa 1000Mbit/s. Usein jopa hieman alhaisempi nopeus on aivan riittävä useimmille käyttäjistä. Nopeimmissa liittymissä myös hinta on luonnollisesti hieman korkeampi.

Halvin mobiililaajakaista

Kun olet tehnyt mobiililaajakaista vertailun ja tiedät netin käyttötarkoituksesi ja kuinka nopean liittymän siihen tarvitset, voit huoletta siirtyä vertailemaan eri tarjouksien hintoja. Kun tiedät mitä nettiliittymältäsi vaadit voit rauhallisin mielin valita meidän sinulle valmiiksi hakemien operaattoreiden tarjouksien joukosta sen halvimman vaihtoehdon.

4G liittymä nyt vain 6 euroa/kk

Moin kanssa et sitoudu pitkiin sopimuksiin etkä maksa turhasta!

Moi Mobiililla maksa vain siitä mitä käytät. Mun Moista voit helposti seurata paketin kulumista ja muokata liittymiäsi milloin vain. Tilaat yhden tai useamman liittymän kerrallaan helposti ja nopeasti suoraan netistä.

Kuuden euron simmi sisältää 4 GT (100Mbit/s) dataa  ja maksaa nimensä mukaisesti vain 6€/simmi/kk

Nettiä kotiin tai mukaan DNA:lta

Tehokas 4G-netti tablettiin tai mokkulaan DNA:lta!

DNA tarjoaa huikean nopeat 4G-netit tarjoushintaan ilman käyttökattoa! Liikkuva laajakaista on oiva valinta, kun haluat vauhdikkaan netin tablettiin tai tietokoneeseen missä ja milloin vain. DNA:n liikkuva laajakaista liittymät alkaen 24,90€/kk.

Etu voimassa rajoitetun ajan, ei määräaikaisuutta. Liittymän avausmaksu 3,90€. Hintamuutokset mahdollisia.