Lainavertailu

Vertaa lainat jopa 60 000€ asti

Kilpailuta sinulle sopivin laina helposti vain 2 minuutissa

Voit säästää satoja euroja!


Lainavertailu - löydä juuri sinulle sopivin laina

Vertaillaan.com lainavertailu auttaa löytämään juuri sinulle sopivimman lainan. Kauttamme voit vertailla lainoja 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti ilmaiseksi! 

Lainavertailu kannattaa olit sitten hakemassa uutta lainaa tai lainaa vanhojen tilalle eli niin kutsuttua yhdistelylainaa. Lainojen vertailu on äärimmäisen tärkeää monestakin eri syystä. Käymme tässä läpi miksi sinun tulisi vertailla pankkien ja luottolaitoksien lainat ennen kuin teet lopullisen päätöksen mikä laina on sinulle se sopivin.

Kaikkia lainanhakijoita luonnollisesti kiinnostaa millaisilla ehdoilla pankeista on mahdollista saada lainaa. Tämä on tietysti aivan luonnollista, koska kukapa ei haluaisi löytää sitä mahdollisimman matala korkoista ja pieni kuluista lainavaihtoehtoa, kaikkien vaihtoehtojen joukosta. Tästä syystä onkin tärkeää, että kilpailutat ja pyydät lainatarjouksia mahdollisimman monesta eri rahoituslaitoksesta. Pankkien ja rahoituslaitoksien kilpailuttaminen olisi tosin hyvin hankalaa ja aikaavievää, jos joutuisit kilpailuttamaan ne henkilökohtaisesti yksitellen.

Onneksi me olemme täällä auttamassa sinua tässä urakassa. Vertaillaan.com ilmainen lainavertailu on helppo ja nopein tapa kilpailuttaa kymmenet eri vakuudettomat lainavaihtoehdot yhdellä kertaa. Meidän kauttamme selvität nopeasti, mistä pankista tai rahoituslaitoksesta saat lainasi parhailla ehdoilla juuri sinulle.

Miksi lainavertailu kannattaa

Voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa 25 eri lainanantajaa. Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja laita lainanantajat kilpailemaan sinusta. Kalleimman ja halvimman lainan ero korossa ja kuluissa voi olla jopa satoja euroja. Saamistasi tarjouksista sinä teet helposti lopullisen päätöksen mikä laina sopii juuri sinulle parhaiten. Eli lyhyesti lainavertailun edut sinulle ovat:

 • Kilpailutat jopa 25 lainanantajaa yhdellä hakemuksella
 • Löydät juuri sinulle parhaiten sopivan lainan:
  • pienin lainakorko
  • matalimmat lainakulut
  • Sopivimman laina-ajan
  • Edullisen kuukausierän
 • Hakemus vie vain alle 2 minuuttia
 • Se on maksutonta eikä sido sinua mihinkään
 • Säästät huomattavia summia rahaa

Miten lainavertailu toimii käytännössä

Lainavertailumme on suunniteltu hakijalle mahdollisimman helpoksi käyttää. Sen avulla sinulla on helppo työ löytää lainatarjouksien joukosta juuri sinulle sopivin laina. Lainavertailumme toimii seuraavanlaisesti:

 1. Valitse Vertaillaan.com valmiiksi valitsemista lainanvälittäjistä sinulle mieluisin
 2. Täytä parissa minuutissa ilmainen lainahakemus heidän sivuillaan
 3. Jopa yli 25 pankkia ja luottolaitosta arvioivat hakemuksesi ja tekevät lainatarjouksen antamiesi tietojen perusteella
 4. Valitse mieluisin vaihtoehto ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi
 5. Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana

Kaikkeen tähän sinulta vaaditaan vain muutama minuutti, kätevää eikö totta?

Huomioi ettei lainahakemus sido sinua vielä mihinkään, joten hakemuksen tekeminen on turvallista.

Mitä lainanhakijalta edellytetään

Lainananajat tekevät luottopäätöksensä aina asiakaskohtaisesti perustuen lainahakemuksen tietoihin. Kriteerit vaihtelevat hieman riippuen rahoituslaitoksesta. Perusvaatimuksena voi kuitenkin pitää, että:

 • Olet yli 20-vuotias
 • Sinulla on vakituiset eläke- tai ansiotulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Täytätkö sinä nämä perusvaatimukset? Jos kyllä, niin sinun kannattaa täyttää ilmainen hakemus haluamallasi lainanvälittäjällä ja selvität millaisilla ehdoilla sinä saisit lainaa tällä hetkellä. Muistathan, että hakemus ei sido sinua vielä mihinkään ja voit näin ollen vertailla lainoja turvallisesti.

Aloita lainojen vertailu heti - voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana

Kun olet tehnyt lainahakemuksen lainanvälittäjän sivuilla voit saada ensimmäiset tarjoukset jo minuuteissa.

Rahat maksetaan tilillesi nopeimmillaan jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta ja pisimmilläänkin tähän menee vain 1-2 arkipäivää, riippuen milloin haet lainaa ja minkä pankin tarjouksen valitset.

Lainojen vertailu Vertaillaan.com avulla on helppoa, ilmaista ja turvallista.